Dotyczy
- Piekarniki do zabudowy
- Kuchnie wolnostojące z płytą indukcyjną
- Kuchnie wolnostojące gazowo-elektryczne
Rozwiązanie
Kamień do pieczenia z drewnianą szuflą i ostrym, profesjonalnym nożem zapewniający efekt pieczenia w piecu ceglanym ze specjalnym ogniotrwałym kamieniem. Idealny do przygotowywania pizzy, chleba, bułek i innych wypieków.
Zasada działania jest bardzo prosta! Wystarczy umieścić kamień w piekarniku- rozgrzać go do 230 st przez 30 minut i...wyłączyć! Umieszczamy naszą pizze na kamieniu, a ona piecze się tylko pod wpływem ciepła jakie zgromadził z sobie kamień.
Dane techniczne:
- Wymiary kamienia: ok. 1,5 cm x 37,5 cm x 32,5 cm
- Wymiary szufli: ok. 37 cm x 28 cm
- Wymiary noża: ok. 18 cm
Informacje dotyczące użytkowania i czyszczenia kamienia znajdują się w instrukcji dołączonej do zestawu.