KBV4T

Szuflada do pakowania próżniowego 900

Szczegółowe dane produktu
hidden
Dostępny
hidden
Dodaj do koszyka
  • Produkt wyróżniony nagrodą RedDot Award 2020.

  • Produkt wyróżniony nagrodą iF Design Award 2020.

  • Kup sprzęt Electrolux i weź udział w promocji! 
    Sprawdź zasady.

Kolorczarny matowy
Wymiary w zabudowie (W x S x G) [mm]139x560x550
Wymiary (wys. x szer. x gł.) [mm]72x408x276
Maks. wymiary woreczka [mm]350x250
Pojemność [l]8
Moc pompy próżniowej [m3/h]3
Napięcie [V]220/240
Waga netto [kg]35
Szczegółowe dane produktu
Szuflada do pakowania próżniowego, która umożliwia gotowanie metodą SousVide i tworzenie kulinarnych arcydzieł. Rozwiń swoją kulinarną kreatywność.
Electrolux - Zintegrowana zgrzewarka próżniowa - KBV4T
Zamknij smak w opakowaniu próżniowym

Szuflada próżniowa serii 900 pozwoli Ci uwolnić Twoją kreatywność i wykorzystać metodę SousVide w domu. Nasza pakowarka próżniowa jest łatwa w użyciu i przystosowana do użycia wszystkich standardowych woreczków do pakowania próżniowego dostępnych na rynku.

Electrolux - Zintegrowana zgrzewarka próżniowa - KBV4T
Wydobądź pełnię smaku, gotując metodą SousVide

Rozwiń swoją kulinarną kreatywność i „zamknij” smak używając szuflady próżniowej. Zapakowane próżniowo, a następnie ugotowane metodą SousVide dania zatrzymują wilgotność i uzyskują pełnię smak. Przy tym zachowują konsystencję i składniki odżywcze.

Electrolux - Zintegrowana zgrzewarka próżniowa - KBV4T
Sposób na szybkie marynowanie

Dzięki szufladzie próżniowej nie musisz już czekać godzinami, aż zamarynują się składniki przyrządzanych potraw. Nasza pakowarka próżniowa pozwala zamarynować składniki w czasie poniżej dziesięciu minut. Wciska ona marynatę w mięso, dzięki czemu smak przyrządzonej potrawy jest intensywniejszy.

Pakowanie próżniowe – sposób na zachowanie świeżości

Zachowaj na dłużej świeżość produktów, używając szuflady do pakowania próżniowego. Dzięki usunięciu całego powietrza, zapakowane w woreczkach produkty pozostają nawet trzykrotnie dłużej świeże niż te przechowywane tradycyjnie. To oznacza mniejsze marnotrawstwo żywności i ograniczenie mrożenia produktów.

Zapakuj próżniowo, zastosuj metodę SousVide i zachwyć smakiem

Gotuj jak szef kuchni metodą SousVide, korzystając z szuflady do pakowania prózniowego. Pozwala ona poddawać precyzyjnej obróbce termicznej takie potrawy, jak steki, aby uzyskać miękką i delikatną konsystencję mięsa. Składniki nie będą wysychać, a ich smak zyska na intensywności.

Zachowaj najlepsze właściwości składników, zamykając je próżniowo w szklanych słoikach

Zachowaj najlepsze właściwości składników, zamykając je próżniowo w tych wygodnych szklanych słoikach (maks. wysokość słoików 8,5 cm) – po prostu umieść je w szufladzie do pakowania próżniowego i wybierz maksymalne podciśnienie. W ten sposób możesz pakować produkty w słoiki jak w plastikowe torebki.

woman on couch with mobile phone
Czy masz już to urządzenie?

Zarejestruj swoje urządzenia w MyElectrolux i znajdź wszystko, czego potrzebujesz w jednym miejscu.

  • Sprawna pomoc techniczna i serwis
  • Łatwy dostęp do instrukcji i przewodników
  • Wyjątkowe oferty i rabaty