Now You're Cooking
Bogactwo inspiracji
dla każdego posiłku
Wszyscy potrzebujemy trochę inspiracji. Korzystając z niej podczas przyrządzania sobotniego śniadania lub świątecznych potraw, warto pamiętać, że droga do celu może być równie ekscytująca jak jego osiągnięcie. Znajdziesz tutaj filmy instruktażowe, nowe inspirujące przepisy i wiele innych informacji. Dołącz do nas i baw się gotowaniem!
Pudding z nasion chia z masłem migdałowym
Uwaga! Najlepszy wynalazek od czasu tostera i masła orzechowego! Now You're Cooking ma zaszczyt zaprezentować nowy przepis na pudding z nasion chia. Dzięki niemu głodni ludzie na całym świecie dostaną wszystko, co najlepsze. Będą oni mogli się wyspać (pudding przygotowuje się najczęściej dzień wcześniej), a do tego w ponury wtorkowy ranek poczuć nastrój leniwego sobotniego śniadania.
Zmiksuj borówki amerykańskie, miód i owoce acai, aby uzyskać pyszny sos do naleśników
Migdałowe naleśniki z sosem z borówek
Do naleśników świetnie pasuje pyszny sos z borówek. Nasz blender jest wyposażony w specjalne, powlekane tytanem ostrza, dzięki którym rozdrabnianie składników przebiega w łatwy i szybki sposób. Jego wydajny silnik o mocy 700 W sprawi, że pyszny owocowy sos będzie gotowy szybciej niż zdążysz wymówić słowo „naleśnik”.
Pizza z czarnym jarmużem i serem Pecorino
Czy wiesz, jakie to uczucie, kiedy dowiadujesz się czegoś, co zmienia dosłownie wszystko? Złap się krzesła lub kogoś, kto mocno stoi. Zaraz dowiesz się o czymś przełomowym. Ostatnie badania wskazują, że pizzę najlepiej jest upiec na patelni, a nie w piekarniku. I wszystko stało się jasne. Równomierna opalenizna jest równie ważna co równomierne przyrumienienie.
Niezależnie od przepisu 10 ustawień prędkości pozwoli Ci zawsze uzyskać doskonałe efekty
Babeczki buraczane z pieczonym serem kozim
Spróbuj przyrządzić tę pyszną słoną przekąskę, wykorzystując do pieczenia buraczki. Robot kuchenny pozwoli Ci błyskawicznie wymieszać wszystkie składniki. Dzięki bogatemu wyborowi akcesoriów to urządzenie stanie się doskonałym towarzyszem Twoich kulinarnych eskapad.